Chrupiący kurczak w sosie miodowym

Chrupiący kurczak w sosie miodowym to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 29. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kremowego masła orzechowego, miracle whip dressing, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące pieczone paski kurczaka z kremowym sosem miodowo-musztardowym, Chrupiące pieczone szparagi z miodowym sosem Sriracha, oraz Chrupiący Kurczak smażony na patelni z sosem Ranczo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wymieszać dressing, miód, musztardę i masło orzechowe, aż dobrze wymieszać.
Wyjąć 1 szklankę mieszaniny opatrunkowej; odstawić do późniejszego użycia.
Kurczaka posmarować pozostałą mieszanką dressingową; pokryć pokruszonymi frytkami.
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec 8 min. Obrócić kurczaka; piec dodatkowe 5 do 6 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Podawać z reserved 1 cup dressing mieszaniny jako sos do zanurzania.