Chrupiące Patyczki

Chrupiące Patyczki
Chrupiące patyczki mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bochenki chleba, rozmaryn, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Chrupiące Paluszki Rybne, Chrupiące Paluszki Rybne, oraz Chrupiące Paluszki Rybne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników.
2
Pokrój połówki chleba w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Posmaruj mieszaniną oleju i posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Piec w temperaturze 425 przez 7 do 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn