Chrupiące Kubki Z Krewetkami
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni chrupiące kubki z krewetkami mogą być super pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 6G tłuszczu i w sumie 88 kalorii. Za 44 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, serka śmietankowego, miodu i czosnku w proszku. Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. 244 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromna spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy obejmują Chrupiące kubki z makaronem i serem, Chrupiące Włoskie Kubki Ranczo, oraz Chrupiące Kubki Do Lodów.
Instrukcje
Wciśnij opakowania wonton do natłuszczonych miniaturowych kubków na muffinki.
Połącz masło i proszek czosnkowy; posmaruj brzegi opakowań.
Piec w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do lekkiego zrumienienia.
W małej misce ubij serek śmietankowy, miód, mieloną natkę pietruszki i sos z ostrej papryki, aż się połączą. Łyżka do kubków.
Piec 5-8 minut dłużej lub do momentu podgrzania nadzienia. Na wierzch z krewetkami.
W razie potrzeby podawaj na ciepło, przyozdobione cytryną i bazylią.
Polecane wino: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze opcje dla krewetek. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Michel Redde Sancerre Les Tuilieres z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Michel Redde Sancerre Les Tuilieres]()
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Bardzo przystępny, klasyczny Sancerre: pikantny z nutą trawy i białymi owocami na nosie. Ostry na podniebieniu, zwyraźna, ale dobrze zrównoważona kwasowość.Połącz z rybami i daniami z białego mięsa.Mieszanka: 100% Sauvignon Blanc