Chrupiące Tortillan i Patelnia wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 39g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,71 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kukurydzę, krem knudsen, paprykę chipotle w sosie adobo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia z ziemniakami i wołowiną-Tortilla, Patelnia z ziemniakami i wołowiną-Tortilla, oraz Crunchy Veggie Tortilla Wraps dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowe mięso na dużej patelni. Wymieszać kukurydzę, sos pomidorowy i paprykę; doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym ogniu 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Top z rozdrobnionych wiórów i sera; przykryć. Gotować od 2 do 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sos Z Indyka, Podgrzewany
3
Podawać posypane śmietaną i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę