Need a bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przystawki? Chrupiąca sałatka zimowa może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Zima. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz musztardę dijon, seler, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiąca Sałatka Z Zimowej Kapusty I Kopru Włoskiego, Chrupiąca zimowa sałatka jarzynowa z oliwkami i kaparami, oraz Chrupiąca zimowa sałatka z azjatycką gruszką i Manchego.
Instrukcje
1
Marchew i seler obrać i zetrzeć na tarce w maszynce.
Ubić olej i ocet z musztardą, solą i pieprzem i natychmiast wymieszać z sałatką, aby zapobiec brązowieniu selera. Przykryć i przechowywać w lodówce do jednego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Seler
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Sałatkę można połączyć z Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.