Choucroute Garni

Choucroute Garni
Choucroute Garni wymaga mniej więcej około 45 minut od początku do końca. Na 5,26 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 915 kalorii, 54g białka, oraz 48 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka kiełbasy linki, pieprz, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodistę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Choucroute Garni, Choucroute Garni, oraz Choucroute Garni są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować w boczku do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Zdjąć z ognia, dodać grzbiety wieprzowe (lub do wyboru).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokrój rolkę łopatki wieprzowej w poprzek, plastry 3/4 cala, dodaj plasterki lub schab, do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Wymieszaj kraut, jabłka, brązowy cukier, goździki, jagody, czosnek, liść laurowy i pieprz. Łyżka do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Nalej wszystkim wina. Przykryć i piec w temperaturze 375 stopni przez 2 1/2 godziny, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Miejsce w nieogrzewanej patelni z 2 do 3 łyżki. woda, przykryć, gotować na małym ogniu 5 do 8 minut; odkryć, gotować 5 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Dodaj do wrzącej wody w rondlu, przykryj, gotuj na wolnym ogniu, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Na półmisek wlać kiszoną kapustę, na wierzch mięso i kiełbaski, dodać ziemniaki. Mogą być podawane oddzielnie. Pyszne!
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę

Składniki

1cebula w plasterkachcebula w plasterkach3jagody jałowca, kruszone, opcjonalniejagody jałowca, kruszone, opcjonalnie2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki0warzywo (np. szpinak)świeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWino reńskieWino reńskie454papryka habanerolinki do kiełbas, dwie skórki np. knockwurst / bratwurst świeże lub wstępnie gotowanelinki do kiełbas, dwie skórki np. knockwurst / bratwurst świeże lub wstępnie gotowane454papryka habaneroZiemniaki gotowaneZiemniaki gotowane1porcja startego parmezanu1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego3świeże grzbiety wieprzowe 1 1/2 lbs. lub 2 funty. żeberka wieprzowe 2 lbs. wędzona Rolada wieprzowa lub 3 do 4 smoke 3 16 oz. puszki kiszonej kapusty opłukane i osuszone 2 gotowane jabłka, obrane, obrane i pokrojone w Kliny 2 łyżki brązowego cukru 4 całe goździkiświeże grzbiety wieprzowe 1 1/2 lbs. lub 2 funty. żeberka wieprzowe 2 lbs. wędzona Rolada wieprzowa lub 3 do 4 smoke 3 16 oz. puszki kiszonej kapusty opłukane i osuszone 2 gotowane jabłka, obrane, obrane i pokrojone w Kliny 2 łyżki brązowego cukru 4 całe goździki907papryka habanerowędzona Rolada z łopatki wieprzowej lub 3 do 4 dymówwędzona Rolada z łopatki wieprzowej lub 3 do 4 dymów1kilogramykapusta kiszona opłukana i osuszonakapusta kiszona opłukana i osuszona2gotowanie jabłek, obranych, obranych i pokrojonych w klinygotowanie jabłek, obranych, obranych i pokrojonych w kliny2Spód: okruszki z herbatników grahampółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana4goździki całegoździki całe1cale1 cebulę ugotować w boczku do miękkości. Zdjąć z ognia, dodać grzbiety wieprzowe (lub do wyboru). Pokrój roladę łopatki wieprzowej w poprzek, dodaj plasterki lub schab, do holenderskiego piekarnika. Wymieszaj kraut, jabłka, brązowy cukier, goździki, jagody, czosnek, liść laurowy i pieprz. Łyżka nad1 cebulę ugotować w boczku do miękkości. Zdjąć z ognia, dodać grzbiety wieprzowe (lub do wyboru). Pokrój roladę łopatki wieprzowej w poprzek, dodaj plasterki lub schab, do holenderskiego piekarnika. Wymieszaj kraut, jabłka, brązowy cukier, goździki, jagody, czosnek, liść laurowy i pieprz. Łyżka nad1dla każdego.2 świeże kiełbaski: umieść na nieogrzewanej patelni z 2 do 3 łyżkami. woda, przykryć, gotować na małym ogniu 5 do 8 minut; odkryć, gotować 5 do 8 minut dłużej2 świeże kiełbaski: umieść na nieogrzewanej patelni z 2 do 3 łyżkami. woda, przykryć, gotować na małym ogniu 5 do 8 minut; odkryć, gotować 5 do 8 minut dłużej1dla każdego.3GOTOWANE kiełbaski: dodać do wrzącej wody w rondlu, przykryć, gotować na wolnym ogniu do ogrzania. Na półmisek wlać kiszoną kapustę, na wierzch mięso i kiełbaski, dodać ziemniaki. Mogą być podawane oddzielnie. Pyszne3GOTOWANE kiełbaski: dodać do wrzącej wody w rondlu, przykryć, gotować na wolnym ogniu do ogrzania. Na półmisek wlać kiszoną kapustę, na wierzch mięso i kiełbaski, dodać ziemniaki. Mogą być podawane oddzielnie. Pyszne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn