Choucroute Garni

Choucroute Garni
Choucroute Garni wymaga mniej więcej około 45 minut od początku do końca. Na 5,26 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 915 kalorii, 54g białka, oraz 48 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka kiełbasy linki, pieprz, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodistę. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Choucroute Garni, Choucroute Garni, oraz Choucroute Garni są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować w boczku do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Zdjąć z ognia, dodać grzbiety wieprzowe (lub do wyboru).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Pokrój rolkę łopatki wieprzowej w poprzek, plastry 3/4 cala, dodaj plasterki lub schab, do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Wymieszaj kraut, jabłka, brązowy cukier, goździki, jagody, czosnek, liść laurowy i pieprz. Łyżka do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Nalej wszystkim wina. Przykryć i piec w temperaturze 375 stopni przez 2 1/2 godziny, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Miejsce w nieogrzewanej patelni z 2 do 3 łyżki. woda, przykryć, gotować na małym ogniu 5 do 8 minut; odkryć, gotować 5 do 8 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Dodaj do wrzącej wody w rondlu, przykryj, gotuj na wolnym ogniu, aż się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Na półmisek wlać kiszoną kapustę, na wierzch mięso i kiełbaski, dodać ziemniaki. Mogą być podawane oddzielnie. Pyszne!
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty

Składniki

1cebula w plasterkachcebula w plasterkach3jagody jałowca, kruszone, opcjonalniejagody jałowca, kruszone, opcjonalnie2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki0Batoniki toffi Heathświeżo zmielony pieprzświeżo zmielony pieprz3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWino reńskieWino reńskie4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.linki do kiełbas, dwie skórki np. knockwurst / bratwurst świeże lub wstępnie gotowanelinki do kiełbas, dwie skórki np. knockwurst / bratwurst świeże lub wstępnie gotowane4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Ziemniaki gotowaneZiemniaki gotowane12 łyżeczki czosnku w proszku1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego1/2 łyżeczki posiekanego świeżego tymianku lub suszonego3świeże grzbiety wieprzowe 1 1/2 lbs. lub 2 funty. żeberka wieprzowe 2 lbs. wędzona Rolada wieprzowa lub 3 do 4 smoke 3 16 oz. puszki kiszonej kapusty opłukane i osuszone 2 gotowane jabłka, obrane, obrane i pokrojone w Kliny 2 łyżki brązowego cukru 4 całe goździkiświeże grzbiety wieprzowe 1 1/2 lbs. lub 2 funty. żeberka wieprzowe 2 lbs. wędzona Rolada wieprzowa lub 3 do 4 smoke 3 16 oz. puszki kiszonej kapusty opłukane i osuszone 2 gotowane jabłka, obrane, obrane i pokrojone w Kliny 2 łyżki brązowego cukru 4 całe goździki9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.wędzona Rolada z łopatki wieprzowej lub 3 do 4 dymówwędzona Rolada z łopatki wieprzowej lub 3 do 4 dymów1kilogramykapusta kiszona opłukana i osuszonakapusta kiszona opłukana i osuszona2gotowanie jabłek, obranych, obranych i pokrojonych w klinygotowanie jabłek, obranych, obranych i pokrojonych w kliny23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię4goździki całegoździki całe1cale1 cebulę ugotować w boczku do miękkości. Zdjąć z ognia, dodać grzbiety wieprzowe (lub do wyboru). Pokrój roladę łopatki wieprzowej w poprzek, dodaj plasterki lub schab, do holenderskiego piekarnika. Wymieszaj kraut, jabłka, brązowy cukier, goździki, jagody, czosnek, liść laurowy i pieprz. Łyżka nad1 cebulę ugotować w boczku do miękkości. Zdjąć z ognia, dodać grzbiety wieprzowe (lub do wyboru). Pokrój roladę łopatki wieprzowej w poprzek, dodaj plasterki lub schab, do holenderskiego piekarnika. Wymieszaj kraut, jabłka, brązowy cukier, goździki, jagody, czosnek, liść laurowy i pieprz. Łyżka nad1dla każdego.2 świeże kiełbaski: umieść na nieogrzewanej patelni z 2 do 3 łyżkami. woda, przykryć, gotować na małym ogniu 5 do 8 minut; odkryć, gotować 5 do 8 minut dłużej2 świeże kiełbaski: umieść na nieogrzewanej patelni z 2 do 3 łyżkami. woda, przykryć, gotować na małym ogniu 5 do 8 minut; odkryć, gotować 5 do 8 minut dłużej1dla każdego.3GOTOWANE kiełbaski: dodać do wrzącej wody w rondlu, przykryć, gotować na wolnym ogniu do ogrzania. Na półmisek wlać kiszoną kapustę, na wierzch mięso i kiełbaski, dodać ziemniaki. Mogą być podawane oddzielnie. Pyszne3GOTOWANE kiełbaski: dodać do wrzącej wody w rondlu, przykryć, gotować na wolnym ogniu do ogrzania. Na półmisek wlać kiszoną kapustę, na wierzch mięso i kiełbaski, dodać ziemniaki. Mogą być podawane oddzielnie. Pyszne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn