Chorizo Taquito z cheddarem Queso
Chorizo Taquito z cheddarem Queso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 13g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, paprykę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser Chorizo Taquito z salsą miętową Tomatillo, Queso Fundido con Chorizo Verde y Rajas (ser topiony z Zielonym chorizo i paskami pieczonego pieprzu), oraz Chorizo Queso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby taquito: na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj chorizo do patelni i rozbij ją łyżką. Gotować kiełbasę, aż jej rumiane ze wszystkich stron.
Wyjąć kiełbasę z patelni i łyżką trochę oleju pozostawiając trochę na patelni.
Dodaj paprykę, cebulę, marchewkę i czosnek na patelnię. Gotować, aż marchewki będą miękkie, o 8 protokół. Wymieszać z gotowanym chorizo.
Aby zrobić queso: na patelni z sosem połącz sok jabłkowy i musztardę. Dobrze wymieszać i doprowadzić do duszenia na małym ogniu. Wymieszać z serem Cheddar. Gotować i mieszać, aż ser się rozpuści. Wyłączyć ogień i przykryć sosem serowym, aby go ogrzać.
Wlać olej rzepakowy do głębokiej ciężkiej patelni z wysokimi bokami.
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż osiągnie 375 stopni F.
Podgrzej tortille w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund.
Ułóż tortille na talerzu i podziel mieszaninę mięsa między nimi złóż na 2 przeciwległe strony, a następnie zwinąć tortillę szczelnie.
Smażyć taquitos na gorącym oleju, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 do 5 protokół.
Spuścić je na papierowych ręcznikach, aby usunąć nadmiar oleju.
Aby służyć: łyżką kilka ciepłych queso na każdym talerzu, pokroić taquitos na pół i umieścić 2 połówki na każdym talerzu.
Posypać Taquitos posiekaną świeżą kolendrą i podawać.