Chorizo Jajecznica Śniadanie Tacos
Przepis Chorizo jajecznica śniadanie Tacos jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1082 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz queso freso, jajka, pico de gallo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Przepis ten zachwycił 2368 osób. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Chorizo śniadanie Tacos z ziemniaków i smażone jajka, Jajecznica Chorizo, oraz Jajecznica Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę, gotować rozbijając ją, jak idziesz, około 7-10 minut i odstawić rezerwując 1/2 łyżki oleju i tłuszczu na patelni.
Dodaj cebulę na patelni i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać kiełbasę i jajka, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż jajka będą prawie ustawione, o 1-3 protokół.
Podawać na tortillach i fasoli refried zwieńczone pico de gallo, queso fresco kwaśną śmietaną i kolendry.