Choinka JIGGLERS

Christmas Tree JIGGLERS może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 1657 kalorii. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka wody, odparowanego mleka, galaretki o smaku limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dip Choinkowy, Półksiężyc Choinka, oraz Babeczki Choinkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać 1-1 / 3 szklanki wrzącej wody do 2 kg. żelatynę miesza się w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia rozpylonego sprayem do gotowania. Przechowywać w lodówce od 25 do 30 min. lub dopóki żelatyna nie zostanie ustalona, ale nie będzie jędrna.
W międzyczasie dodaj pozostałą wrzącą wodę do pozostałych mieszanek żelatyny w średniej misce; wymieszaj 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać z odparowanym mlekiem. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do lekko zgęstnienia; wlać warstwę żelatyny w naczyniu.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Odkleić na deskę do krojenia tuż przed podaniem; pokroić w 4 rzędy, a następnie pokroić każdy rząd na 7 naprzemiennych trójkątów.
Dekoruj posypką. Zapasowe galaretki żelatynowe do podjadania.