Chocolate Peanut Butter Pie IV
Chocolate Peanut Butter Pie IV wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz gładkie masło orzechowe, bitą polewą, błyskawiczną mieszankę puddingu czekoladowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 23%. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić masło orzechowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski. Mikrofalówka na wysokości przez 30 sekund.
Rozprowadzić ciepłe masło orzechowe na dnie skorupy ciasta.
W średniej misce, ubić razem budyń wymieszać i mleka, aż będzie gładka.
Pudding zalać warstwą masła orzechowego. Schłodzić przed podaniem. Wierzch z bitą polewą i zmiażdżonymi ciasteczkami.