Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zimną bitą polewę, półsłodką czekoladę Piekarską, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Irish Cream Chocolate Mousse Pie, Mus Czekoladowy Irish Cream, oraz Ultimate Irish Cream Mus Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić pudding mix, mleko i likier w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
(z Kartonu)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Łyżka do 6 dań deserowych. Przechowywać w lodówce 20 min.
3
Wierzch z pozostałym chłodnym batem, jagodami i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)