Chocolate Coconut Caramel Patelnia Ciasto

Chocolate Coconut Caramel Patelnia Ciasto
Chocolate Coconut Caramel Skillet Cake może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 518 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Solone karmelowe Patelnie czekoladowe brownie z lodami karmelowymi, Solone ciasto karmelowe jabłko patelnia, oraz Patelnia Ciasto Jabłkowe Z Lukrem Karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cukier granulowany i 1/4 łyżeczki soli; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W 9-calowej patelni żeliwnej, ciepło 1/4 Puchar masła, kakao, woda i olej do wrzenia na średnim ogniu. Ubić mieszankę mąki trzepaczką. W 1 szklance miarki, ubić jajko, maślankę i 1 łyżeczkę wanilii. Pracując szybko, ubij mieszankę maślanki z trzepaczką do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 10 do 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas pieczenia ciasta, zrobić sos karmelowy. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać brązowy cukier, pół na pół, 1/4 szklanki masła i 1/4 łyżeczki soli. Gotować na średnim ogniu 5 do 7 minut, ubijając trzepaczką, aż sos zacznie gęstnieć. Wymieszać 1 łyżkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WaniliaWanilia
MasłoMasło
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Posypać tosty Kokosowe równomiernie na ciepłe ciasto na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
8
Skropić sosem karmelowym. W razie potrzeby podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
Bita śmietanaBita śmietana

Składniki

11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)12 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiZłota mąka uniwersalnaZłota mąka uniwersalna2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipół na półpół na pół01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisłodzony rozdrobniony kokos, tostysłodzony rozdrobniony kokos, tosty3(zima)niesłodzone kakao do pieczenianiesłodzone kakao do pieczenia1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)miód cytrusowymiód cytrusowy11 funt cukinii,miód cytrusowymiód cytrusowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn