Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka galaretki o smaku czekoladowym instant budyń, półsłodka czekolada piekarza, chłodny bicz bitą polewa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chocolate Chunk And Marshmallow Sundae, Masło orzechowe czekoladowe ciasteczka z pianką Centrum, oraz Toffi, puszyste Pianki i orzechy makadamia lub Hiszpańskie lody orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Beat pudding mieszanki i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Wymieszać z chłodnym batem, piankami i czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Czekolada
3
Łyżka do 2-qt. Pojemnik bezpieczny dla zamrażarki.