Chocolate Chip Cookie Słodkie Bułeczki
Chocolate Chip Cookie Sweet Rolls jest Wegetariańskie chleb. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, mleko, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls, Easy Chocolate Chip Orange Sweet Rolls, oraz Chocolate Chocolate Chip Cherry Sweet Rolls.
Instrukcje
W garnku wymieszać mleko, 1 szklankę cukru i olej rzepakowy.
Podgrzać do bardzo ciepłego, ale nie wrzenia. Pozostawić do ostygnięcia, aż nieco cieplejsze niż letnie.
Posypać drożdże na powierzchni płynu, następnie dodać 8 szklanek mąki. Mieszaj delikatnie, aż do całkowitego połączenia.
Mieszanina będzie bardzo mokra i lepka. Przykryć ręcznikiem, przechowywać w miejscu wolnym od przeciągów i odstawić na 1 godzinę. Po 1 godzinie dodaj dodatkową szklankę mąki, a także sól, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia.
Wymieszać do połączenia. Ciasto przechowywać w lodówce, pokryte, aż trzeba go. (Chłodzenie ciasta ułatwia obsługę.) Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Rozprowadź roztopione masło na dnie patelni lub 9 x 13-calowych naczyń do pieczenia.Podziel ciasto na pół. Przechowywać połowę w lodówce do innego użytku. Drugą połowę ciasta obrócić na obsypaną mąką powierzchnię.
Zwiń w duży prostokąt, o szerokości około 24 cali i głębokości od 10 do 12 cali.
Do roztopionego masła dodać wanilię, a następnie rozpuścić masę na całej powierzchni ciasta. Użyj palców, aby równomiernie rozprowadzić.
Masło, serek śmietankowy, cukier puder, mleko, wanilia i sól wymieszać w mikserze elektrycznym lub do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wyjmij bułki z piekarnika i pozostaw na pięć minut przed mżawką lukier na wszystkich rolkach. Pamiętaj, aby uzyskać lukier na brzegach i pokrywając powierzchnię, aby były ładne i wilgotne!
Wierzch posypać dodatkowymi posiekanymi orzechami.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.