Chocolate Chip Cannoli

Chocolate Chip Cannoli
Chocolate Chip Cannoli może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.28 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sól koszerną, ciasto filo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Chocolate Chip Cannoli Dip, oraz Chocolate Chip Cannoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ricottę, wyłóż duży durszlak lub Sito z 3 warstwami zwilżonej gazy, pozwalając gazie rozciągać się na zewnętrznych krawędziach durszlaka i umieść durszlak w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
DurszlakDurszlak
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połącz mleko i maślankę w dużym, ciężkim garnku. Gotować na średnim ogniu, aż termometr cukierki osiągnie 170, delikatnie mieszając stale. Gdy tylko mieszanina mleka osiągnie 170, przestań mieszać (serwatka i twaróg rozdzielą się w tym momencie). Nadal gotować, bez mieszania, aż termometr osiągnie 19
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
GarnekGarnek
3
(Pamiętaj, aby nie mieszać, albo twarogi, które powstały, rozpadną się.) Natychmiast zdjąć patelnię z ognia. (Dno patelni może być lekko przypalone.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać mieszaninę mleka do durszlaka wyłożonego gazą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
DurszlakDurszlak
5
Odcedzić przez miskę przez 5 minut i wyrzucić płyn (serwatkę). Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie. Powiesić pakiet gazę z kranu kuchennego i spuścić 12 minut lub tylko do momentu, gdy serwatka przestanie kapać. Zeskrobać ricottę do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Posypać solą i wrzucić delikatnie widelcem do połączenia. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
7
Dodać 2/3 szklanki cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego i fromage blanc do ricotty; ubić mikserem ze średnią prędkością do połączenia. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Aby przygotować skorupki, Rozgrzej piekarnik do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wytnij 12 (12 x 4 cale) kawałków wytrzymałej folii aluminiowej. Używając palców wskazujących jako przewodnika, luźno zwinąć każdy kawałek folii jelly-roll fashion, aby utworzyć cylinder z 1-calowym otworem. Lekko pokryć Na zewnątrz każdego cylindra sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Połącz 1/3 szklanki cukru granulowanego i 1/2 łyżeczki zmielonego cynamonu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Umieść 1 arkusz filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby zapobiec wyschnięciu); lekko posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12
Posypać równomiernie 2 łyżeczkami mieszanki cukru. Powtórz warstwy raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
13
Pokrój stos phyllo wzdłuż na 4 równe paski.
14
Umieść cylinder foliowy na dnie 1 paska; zwiń galaretkę wokół cylindra. Lekko pokryć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
15
Umieścić na pergaminie blacha do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałą phyllo, masło, mieszaninę cukru i cylindry folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
16
Piec w 375 przez 12 minut lub do lekko rumiane; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu. Ostrożnie usunąć cylindry foliowe z muszli filo, skręcając końce folii w przeciwnych kierunkach i delikatnie wyciągając folię z muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
17
Drobno posiekać 1 1/2 uncji czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
18
Połącz mieszankę ricotta i posiekaną czekoladę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
19
Przenieś mieszaninę do dużej plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym; odetnij 1/2 cala z 1 rogu torby. Mieszankę ricotty rura równomiernie do każdej z 12 przygotowanych muszli (około 1/3 szklanki). Zetrzyj pozostałą 1/2 uncji czekolady. Puch cannoli równomiernie z cukrem pudrem i startą czekoladą; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
Ser RicottaSer Ricotta
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn