Chrupiąca ryba z frytkami

Chrupiąca ryba z frytkami
Chrupiąca ryba z frytkami to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.01 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką białko jaja, pieprz, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niskotłuszczowa chrupiąca ryba z frytkami, Chrupiąca ryba z frytkami, oraz Ryba popijana piwem (ryba z frytkami).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spryskaj dużą patelnię sprayem do pieczenia lub linią z nieprzywierającą folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połączyć oliwę z oliwek i czosnek w małej patelni; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, o 2 protokół lub aż pachnące. (Nie pozwól, aby czosnek brązowy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Olej wlać przez drobne sito z siatki drucianej do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przenieść czosnek do oddzielnej średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać ziemniaki do oleju i wrzucić do herbu. Ułożyć w jednej warstwie w przygotowanej patelni i piec w temperaturze 425 przez 20 do 25 minut lub do momentu zarumieniania DNA. Włącz ziemniaki i piec 6 do 8 minut lub aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Dodać ziemniaki, sól, i szczypta czarnego pieprzu do miski z czosnkiem; wrzucić do herbu. Przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ZiemniakZiemniak
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
Posypać rybę czerwoną papryką, papryką, solą i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PaprykaPapryka
RybyRyby
SólSól
9
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
10
W średniej misce ubić białko i 1 łyżkę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Okruchy płatków kukurydzianych umieścić w płytkim naczyniu. Ryby pogłębiać w mące, strząsnąć nadmiar i zanurzyć w mieszaninie białka jaja. Pogłębianie w płatkach kukurydzianych, powłoka całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
RybyRyby
12
Umieść stojak z drutu pokryty sprayem do gotowania w dużej patelni do pieczenia. Ułóż ryby w jednej warstwie na stojaku; Płaszcz top ryby lekko z natryskiem do gotowania, i piec 12 do 15 minut lub aż chrupiące i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
Podawać z ziemniakami i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
ZiemniakZiemniak

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W52 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn