Chocolate Cherry Fudge Drops
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowo-wiśniowych kropli krówek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 104 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 18 i kosztuje 41 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 226 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, proszek do pieczenia, czekolada, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fudge Drops, Crunchy Fudge Drops, oraz Bezowe Krople Krówki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać czekoladę i olej w średniej wielkości misce w kuchence mikrofalowej, na wysokości przez 60 sekund.
Czekoladę wyjąć i energicznie ubić. Jeśli czekolada nie jest dość stopiony, zap go na kolejne 15 sekund, i ubijać ponownie, aż gładka.
Niech czekolada ostygnie, w razie potrzeby, na kilka minut, a następnie ubić w jajku, cukier, mąka, skrobia, proszek do pieczenia, i wanilię, aż będzie gładka.Wymieszać w chipsy lub kawałki, wiśnie, i migdały.Jeśli mieszanina jest nadal trochę cienka, pozostaw ją do ostygnięcia przez kolejne 5 minut. Nadal gęstnieje, gdy się ochładza. Nie chcesz, aby uzyskać zbyt grube, tylko wystarczająco grube, aby miarka i tak, że nie działa na całej blasze do pieczenia.Miarka ciasto przez łyżkę stołową (ja dosłownie użyłam łyżki miarki), do kopców na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec ciasteczka przez 10 do 12 minut, lub do momentu, gdy krawędzie są jędrne, a szczyty tracą większość swojego połysku i wyglądają popękane.
Niech ciasteczka ostygną na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie przenieść je do stojaka z drutu.