Chocoflan Potrójnie Czekoladowy
Potrójna czekolada Chocoflan może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 55. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, półsłodką czekoladę Piekarską, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto czekoladowe {czyli magiczny Chocoflan!}, Triple Peanut Triple Chocolate Chip Cookies, oraz ChocoFlan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wlać syrop czekoladowy do 12-filiżanki karbowanej rurki patelni spryskanej sprayem do gotowania.
Wymieszaj ciasto, wodę, olej i 3 jajka mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Ubić serek śmietankowy z cukrem mikserem do wymieszania.
Dodać pozostałe jajka; dobrze wymieszać. Zmiksować w odparowanym mleku i roztopionej czekoladzie; delikatnie łyżką na ciasto ciasto na patelni. Przykryć folią natryskiwaną sprayem do gotowania, rozpyloną bokiem w dół.
Umieść patelnię na dużej płytkiej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby uzyskać co najmniej 2 cale w górę strony patelni.
Piec 1 godz. 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Całkowicie schłodzić na patelni. Przechowywać w lodówce 2 godziny. Odwróć ciasto na talerz; usuń patelnię.
Podawać ciasto z chłodnym batem.