Budyń chlebowy Café Brûlot to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Café Brûlot, Café Brûlot, oraz SOS Café Brûlot.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pierwsze 10 składników ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać kostki chleba; przykryć i schłodzić 10 minut. Łyżka chleba do lekko nasmarowanego 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż zestaw.