Choco-Mallow Logs

Choco-Mallow Logs
Choco-Mallow Logs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 91 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 26 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, cukier puder, orzeszki pekan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Easy Hot Choco-Mallow Milk Shake, Dzienniki Pizzy, oraz Pecan Logs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mikrofalówka czekolada i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. albo do rozpuszczenia masła. Wymieszać, aż czekolada całkowicie się rozpuści; lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać 2 Łyżki. cukier na duży arkusz woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Połączyć Pianki i orzechy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę czekolady; wrzucić do herbu. Podzielić mieszaninę na pół; umieścić na przygotowanym woskowanym papierze. Kształt każdej połowy na 8-calowy dziennik; posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
5
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.
6
Pokrój każdą kłódkę na 8 plastrów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn