Przepis Choco-Loco Vegan Brownie Bites jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, kakao w proszku, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Hot Choco Loco, Choco Coco Loco Empanada Deser, oraz Wegańskie Brownie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 350° C (180 ° C lub gaz 4).Mikserem ubić sos jabłkowy, wodę, olej waniliowy, kakao i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do Smaku
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj mąkę, sól i proszek do pieczenia i wymieszaj, aż dobrze się połączą. Wymieszać w czekoladzie.Łyżka ciasto do smarowanych mini muffin puszki. Nie przesadzaj.