Chlebek Czekoladowo-Morelowy
Czekoladowy chleb Morelowy wymaga z grubsza 3 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka syrop czekoladowy, kakao w proszku, mąka chlebowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Czekoladowy Morelowy, Chleb Morelowy Z Białej Czekolady, oraz Budyń Chlebowo-Morelowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki (z wyjątkiem moreli) umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta; naciśnij Start.
Pod koniec cyklu ciasta obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię, przykryć i odstawić na 10 minut.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt, posyp morele na wierzchu i zwiń na kształt bochenka.
Umieść na nasmarowanej patelni bochenkowej 9x5 cali, przykryj i odstaw w ciepłe miejsce, aż podwoi się jej rozmiar, około 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Pokroić powstałego Bochenka w dół centrum ostrym nożem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub aż dno bochenka brzmi pusto po naciśnięciu.
Wyjąć z patelni i umieścić bochenek na stojaku z drutu do całkowitego ostygnięcia.