Żurawinowo-Słodki Ziemniak szybki chleb jest bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, sól, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Chleb Żurawinowo-Batatowy Szybki, Pikantny do słodkiego: 6 szybkich chlebów i chleb z orzechami żurawinowymi, oraz Słodki Ziemniak Szybki Chleb.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Połącz słodkie ziemniaki, substytut jaj, sok pomarańczowy i margarynę w misce; dodaj do suchych składników. Mieszać tylko do wilgotności. Złóż żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
Jak Zazdrość Anioła
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayu do gotowania; posypać migdały na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ostudzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.