Chleb Z Zielonych Pomidorów

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj Zielonego chleba pomidorowego. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 377 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. 300 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka cukru, jajka, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, Chrupiące placki z Quinoa z zielonym pomidorem Chutney i zielonymi pomidorami Zebra Heirloom, oraz Sałatka z fasoli i pomidorów z sosem pieczonym z pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
Wymieszać pomidory, cukier, orzechy włoskie, olej rzepakowy, jajka, ekstrakt waniliowy i sól razem w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać mąkę, cynamon, soda oczyszczona i proszek do pieczenia razem w osobnej misce; mieszać do mieszaniny jaj, aż tylko mieszane. Łyżka ciasto do przygotowanych patelni Bochenek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek każdego bochenka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na około 10 minut przed przeniesieniem bochenków do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.