Chleb z szynką i serem
Chleb z szynką i serem może być właśnie przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 337 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 1,01 USD za porcję. Mieszanka ciasta chlebowego, brokułów, maku i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 33%. Wynik ten jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Chleb odrywany z szynką i serem, Chleb małpi z szynką i serem oraz Chleb łyżkowy z szynką i dwoma serami.
Instrukcje
Brokuły ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Każdy bochenek ciasta rozwałkuj na 15-centymetrowy placek. x 10 cali prostokąt.
Umieść jedną w natłuszczonej formie 15-calowej. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Posypać brokułami, serem i szynką tak, aby nie przekraczały 1/2 cala krawędzi.
Na wierzch połóż drugi prostokąt, zaklejając krawędzie.
Posmaruj wierzch masłem; posypać makiem.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione produkty do chleba serowego. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Perrier-Jouet Grand Brut z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Uderzająca świeżość i żywotność kwiatowych i owocowych zapachów (żółtych owoców i świeżych owoców) zakorzenia się, zanim ustąpią subtelnym nutom wanilii i masła, nadając winu owocowy i spójny charakter. Najpierw pojawiają się nuty śliwki wiśniowej, cytryny i bergamotki, następnie ustępują miejsca kwiatom drzew owocowych, takich jak limonka i wiciokrzew. Następnie pojawiają się nuty masła, magdalenki i cukru waniliowego. Trwałe nuty grejpfruta, białych brzoskwiń, zielonych gruszek, jabłoni i zielonych orzechów laskowych dopełniają smaku.