Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,82 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 652 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, oliwę z oliwek, nasiona słonecznika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Proso Bezmleczny/Bezglutenowy, Bezglutenowe / Bezmleczne Bułeczki Z Prosa, oraz Muffinki Bananowe Z Kaszą Gryczaną (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć mąki, skrobie, ksantan, 2 łyżki łuski psyllium, Mączka migdałowa, nasiona i mielone pekan, sól, soda oczyszczona i proszek do pieczenia.Rozpuścić drożdże w 1/2 szklanki letniej wody z jedną łyżeczką syropu z agawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Psyllium
Guma Ksantanowa
0,5 łyżeczki Soli
Piekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Czy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Połącz jajka, oliwę z oliwek, drugą połowę szklanki letniej wody.Wymieszać 4 łyżki łuski psyllium do 3/4 szklanki wody. Dobrze wymieszać, aby rozpuścić, a następnie natychmiast wrzucić rozpuszczone łuski do mieszaniny olej-woda i ubijać, aż uzyskasz gładki krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Psyllium
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozpuszczone drożdże wlać do mieszanki mąki, następnie wrzucić do mieszanki jajecznej i zacząć ugniatać z hands.It ' s ważne, aby ugniatać ręcznie, bo trzeba czuć, czy ciasto staje się zagniatać. Jeśli jest zbyt suchy, powoli dodaj trochę letniej wody, aż do uzyskania wilgotnego, ale dobrze zagniatanego ciasta.Zagnieść co najmniej 10 minut na powierzchni skrobiowej.Uformuj jeden okrągły bochenek, umieść Bochenek w dużej misce.Przykryj i pozostaw w ciepłym miejscu na 2 godziny.Po 2 godzinach nie wbijaj ciasta! Delikatnie wyciągnij wyrośnięty bochenek z miski i połóż na wyłożonej papierem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Punch
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)