Chleb Z Grilla
Chleb z grilla może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka oliwek, oliwy z oliwek, sera gruyère i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Niezbędne: Sałatka z pomidorami i pieczywem grillowanym (Nie jednodniowy chleb), Grillowane piersi z kurczaka z surową kukurydzą i sałatką z pieczywa z grilla, oraz Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych).
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie co najmniej 30 minut.
Wióry spustowe; umieść na placu z wytrzymałej folii aluminiowej. Fold folia do uszczelnienia; wyciąć kilka szczelin w górnej części opakowania.
Umieść opakowanie foliowe na węglach lub skałach lawy i zapal.
Niech węgiel spalić 30 minut lub grill gazowy rozgrzać na średnim ogniu (300 do 35
Ściąć boki rolek z oliwą z oliwek; posypać równomiernie oliwkami. Top z plasterkami pomidora i serem i bazylią.
Wieszak na żywność z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Ułożyć rolki, pokroić bokiem, na stojaku i grillować, przykryte pokrywą grilla, 5 do 7 minut lub do rozpuszczenia sera.
Uwaga: ser Gruyre jest serem w stylu szwajcarskim o bogatym, słodkim, orzechowym smaku.