Chleb z cukinią, ziemniakami i serem cheddar

Chleb z cukinią, ziemniakami i serem cheddar
Chleb z cukinią, ziemniakami i cheddarem to chleb, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, mocną mąkę, mocny cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 96% to danie jest super. Spróbuj Zupa z cukinii, ziemniaków i cheddaru, Cheddar-Chleb Ziemniaczany, oraz Cheddar-Chleb Ziemniaczany Asiago dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki gotować w osolonej wodzie, aż będą miękkie, odcedzić i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Wsypać mąkę i drożdże do dużej miski. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby poradzić sobie, grubo zetrzeć na pół prosto do mieszanki, rzucając od czasu do czasu do obtarcia w mące. Spowoduje to zatrzymanie ziemniaków w grudkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zetrzyj na pół cukinię, dodaj połowę sera i podziel na pół listków tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4
Dodaj 1 łyżkę oliwy wymieszanej z 175-200ml ciepłej wody. Zagnieść ciasto i wyrabiać na kilka minut. Umieścić w lekko naoliwionej misce, przykryć i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Nasmarować puszkę o wymiarach 20cm x 30cm. Mocno wciśnij ciasto chlebowe do puszki, wypychając powietrze. Pozostałe ziemniaki i cukinię drobno pokroić. Rozsypać na górze wraz z pozostałym tymiankiem i wbić w przybliżeniu palcami tak plastry wystają trochę. Przykryć olejowaną folią spożywczą i pozostawić do wyrośnięcia na około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek Mrożonego Ciasta Pełnoziarnistego, RozmrożonegoBochenek Mrożonego Ciasta Pełnoziarnistego, Rozmrożonego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Skropić pozostałą oliwą, roztrzepać z pozostałym serem, a następnie gotować przez 50 min-1 godz., aż dobrze wyrośnie i złocisty. Pozostawić do ostygnięcia, następnie podawać, pokroić w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn