Chleb z cukinią VI
Chleb z cukinii VI może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 603 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, olej roślinny, wyciąg z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 44 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i cynamon przesiać.
W dużej misce ubij jajka z cukrem przez 10 minut. Stopniowo dodawać olej i ubijać jeszcze przez dwie minuty.
Wymieszaj z ekstraktem z cytryny, cukinią i orzechami pekan. Złożyć mieszankę mąki, aż równomiernie nawilżona; nie overmix.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.