Chleb z cukinią czekoladową II
Czekoladowy chleb z cukinią II może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, cukinia, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Chocolate Chocolate Chip Oliwa Z Oliwek Chleb Z Cukinią, Czekoladowy Chleb Z Cukinią, oraz Czekoladowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj dwie patelnie bochenkowe 9x5 cali.
W dużej misce, połączyć mąkę, kakao, cynamon, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól, dobrze wymieszać. W osobnej misce, połączyć cukier i jajka, ubić, aż dobrze wymieszane.
Dodać olej i wanilię; ubijać do połączenia. Wymieszać z cukinią.
Dodać mieszaninę mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami i kawałkami czekolady. Łyżka równomiernie do patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 55 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 10 minut.
Wyjąć chleb z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.