Chleb Z Cukinią

Chleb Z Cukinią
Chleb z cukinii może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz orzechy włoskie, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w dużej misce połącz mąkę, sól, gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną, cynamon i cukier. W osobnej misce połącz olej, jajka, wodę, cukinię i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
CukiniaCukinia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Mokre składniki wymieszać na sucho, dodać orzechy i złożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
3
Piec w 2 standardowych patelniach bochenkowych, spryskanych nieprzywierającym sprayem, przez 1 godzinę lub do momentu, gdy tester wyjdzie czysty. Na przemian piec w 5 Mini patelniach bochenkowych przez około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn