Chleb Wiśniowo-Bananowy
Chleb wiśniowo-bananowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na chleb. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 143 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, brązowy cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Wiśniowo-Bananowy, Chleb Czekoladowo-Wiśniowy Bananowy, oraz Summertime Cherry, Banan, Masło Kokosowe Chleb.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Odsączyć wiśnie maraschino, rezerwując 2 łyżki. sok.
Wiśnie kroimy na ćwiartki; odstawiamy.
Połącz kolejne 3 składniki.
W średniej misce wymieszać jajka, masło, cukier i zarezerwowany sok wiśniowy.
Dodać banany; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać z wiśniami i orzechami.
Wlać do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni 5 min.; usuń do stojaka z drutu. Całkowicie fajne.