Chleb serowy z bazylią i czosnkiem

Chleb serowy z bazylią i czosnkiem
Chleb serowy z bazylią i czosnkiem zajmuje około 10 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 10 osób. Za 57 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przystawka ma 235 kalorii , 5 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, ale jeden powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup chleb, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić go dzisiaj. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 29% , to danie jest raczej kiepskie. Domowe frytki z czosnkiem i bazylią , brzoskwinie, pomidory i ser kozi tort warstwowy z sosem brzoskwiniowo-bazyliowym oraz Penne z serem kozim i bazylią są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj pierwsze sześć składników; rozłóż je na przekrojonych bokach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić na nieposmarowanej blasze do pieczenia. Grillować 4-6 cali od ognia przez 2-3 minuty lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
Pokroić na plasterki o grubości 5 cm.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn