Chleb Po Kubańsku
Chleb w stylu kubańskim może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na chleb. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 1054 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, drożdże, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Stek Po Kubańsku, Wołowina Po Kubańsku, oraz Świeża Szynka W Stylu Kubańskim.
Instrukcje
W mieszarce wyposażonej w hak do ciasta dodać wodę, sól, cukier, skracanie i drożdże.
Dodać mąkę powoli, tworząc sztywne ciasto, które jest jedwabiście gładkie.
Ciasto wyłożyć do dużej miski naoliwionej, przykryć ściereczką.
Umieścić ciasto w ciepłym miejscu i pozostawić do podwojenia luzem.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Funt i zagnieść ciasto, aż będzie jedwabiście gładkie. Powrót ciasto do miski, przykryć i odstawić ponownie, aż podwoi się luzem.
Tymczasem wysterylizuj liście palmy lub sznurki butów, mocząc je we wrzącej wodzie.
Porcja ciasta do 10-uncji bochenków. Gdy powstaje Bochenek, natychmiast umieść liść palmetto lub Sznurowadło w dół długości bochenka i przekręć bochenek na blasze do pieczenia, liść / sznurek w dół. Powtórz z pozostałymi bochenkami.
Pozostawić do wyrośnięcia, od strony liści w dół, przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Pieczemy bochenki, aż będą złotobrązowe, około 30 minut.