Chleb Orzechowy Z Cukinią

Chleb Orzechowy Z Cukinią
Chleb z cukinią orzechową może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 302 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 212 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego cynamonu, sody oczyszczonej, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Chleb Czekoladowo-Orzechowy Z Cukinią, Cukinia Orzech Czekolada Chleb Chipsy, oraz Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią).

Instrukcje

1
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
W dużej misce ubić jajka. Stopniowo ubić w cukrze, a następnie oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Do masy jajecznej dodać mieszankę mąki na przemian z cukinią. Wymieszać z rodzynkami, orzechami włoskimi i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do dwóch 9 x 5 cala nasmarowane i lekko mąki Bochenek Patelnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec na najniższej półce piekarnika w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 55 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić na 10 minut na patelni, a następnie włączyć do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Aby zamrozić, owiń bochenki w folię, a następnie zawiń w ciężki papier do zamrażania. Będzie trwać w nieskończoność.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn