Chleb Orzechowy Z Cukinią
Chleb z cukinią orzechową może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 302 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 212 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego cynamonu, sody oczyszczonej, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Podobne przepisy to Chleb Czekoladowo-Orzechowy Z Cukinią, Cukinia Orzech Czekolada Chleb Chipsy, oraz Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią).
Instrukcje
Ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon i proszek do pieczenia.
W dużej misce ubić jajka. Stopniowo ubić w cukrze, a następnie oleju.
Do masy jajecznej dodać mieszankę mąki na przemian z cukinią. Wymieszać z rodzynkami, orzechami włoskimi i wanilią.
Wlać ciasto do dwóch 9 x 5 cala nasmarowane i lekko mąki Bochenek Patelnie.
Piec na najniższej półce piekarnika w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 55 minut.
Ostudzić na 10 minut na patelni, a następnie włączyć do stojaków do całkowitego ostygnięcia. Aby zamrozić, owiń bochenki w folię, a następnie zawiń w ciężki papier do zamrażania. Będzie trwać w nieskończoność.