Chleb morelowy i migdałowy (bez glutenu, nabiału i jajek)

Chleb morelowy i migdałowy (bez glutenu, nabiału i jajek)
Chleb morelowy i migdałowy (bez glutenu, nabiału i jajek) jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 4168 kalorii, 86g białka, oraz 141 g tłuszczu. Na 9,35 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, brązowy ryż mąka, brązowy cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Białkowe muffinki Quinoa ze świeżą morelą, orzechami i daktylami (bezglutenowe, bezmleczne), 4 Składniki Almond Butter Bites {Bez Glutenu, Bez Nabiału, Bez Ziarna}, oraz Bezglutenowe I Bezmleczne Morele I Pistacje Clafoutis dla podobnych receptur.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały śliwkowe (lub migdały płatkowane)migdały śliwkowe (lub migdały płatkowane)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBita śmietana i prażone płatki migdałówBita śmietana i prażone płatki migdałów2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemaranta trzcinowatamaranta trzcinowata2warzywo (np. szpinak)bezglutenowy proszek do pieczeniabezglutenowy proszek do pieczenia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebesan (mąka z ciecierzycy lub garbanzo)besan (mąka z ciecierzycy lub garbanzo)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowa brązowamąka ryżowa brązowa4Spód: okruszki z herbatników grahampółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej rzepakowy (lub preferowany olej)olej rzepakowy (lub preferowany olej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszona morela, posiekana (lubię używać ekologicznych)suszona morela, posiekana (lubię używać ekologicznych)6warzywo (np. szpinak)proszek zastępujący jajka wegańskie (lub 3 jajka i zmniejszyć wodę o 3/4 szklanki)proszek zastępujący jajka wegańskie (lub 3 jajka i zmniejszyć wodę o 3/4 szklanki)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka ryżowamąka ryżowa2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowe w proszku (lub inne mleko w proszku bezmleczne)mleko sojowe w proszku (lub inne mleko w proszku bezmleczne)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewoda w temperaturze pokojowejwoda w temperaturze pokojowej1porcja startego parmezanuguma ksantanowa (lub guma guar)guma ksantanowa (lub guma guar)3warzywo (np. szpinak)suszone granulki drożdżowesuszone granulki drożdżowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia94
Magazyn