Chleb Makowy

Paluszki z makiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 144 porcje z 11 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ciepłej wody, niebielonej mąki chlebowej, niebielonej mąki chlebowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Makowy, Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), oraz Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami.
Instrukcje
Połącz drożdże i ciepłą wodę w 2-filiżance płynnej miarki; odstawić 5 minut.
Połącz mieszaninę drożdży, cukier i sól w dużej misce do mieszania; ubijaj ze średnią prędkością miksera elektrycznego, aż dobrze się wymieszasz.
Dodaj 1 szklankę mąki; pokonać 2 minuty na średniej prędkości. Stopniowo wymieszać wystarczającą ilość pozostałych 2 szklanek mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Posypać 2 łyżki mąki równomiernie na powierzchni roboczej. Ciasto wyłożyć na mąkę i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne (około 8 do 10 minut).
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Dziurkuj ciasto i podziel na 12 równych porcji; zwiń każdą porcję w 10-calową linę.
Umieść Liny 1 cal od siebie na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Pieczywo posmarować białkiem i równomiernie posypać makiem.
Piec w temperaturze 425 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.