Chleb Kukurydziany Łyżka
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 320 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz mielone płatki pieprzu, cheddar, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Chleb Kukurydziany Łyżka, Chleb Kukurydziany Łyżka, oraz Chleb Kukurydziany Łyżka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W średnim rondlu ubić mleko, mąkę kukurydzianą i sól. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, około 5 minut. Wymieszać w 1/2 szklanki sera, kukurydzy, i zielonej cebuli. Temperuj jajka, powoli ubijając część gorącej mieszanki mleka do ubitych jaj. Wymieszać hartowane jajka do mieszanki mlecznej.
Wlać mieszaninę do 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia. Top z kawałkami masła i posypać płatkami czerwonej papryki i pozostały 1/2 szklanki sera.
Piec przez 25 do 30 minut lub do środka jest ustawiony i ser jest lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast.