Chleb kukurydziany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać chleb kukurydziany spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 371 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), Brązowy maślany chleb kukurydziany z kruszonką kukurydzianą, oraz Tex - mex Sałatka kukurydziana z maślanką kukurydziana.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni o wymiarach 13 x 9 cm w 425 cm przez 5 minut.
W dużej misce wymieszać białą mąkę kukurydzianą i kolejne 4 składniki.
Przechylić patelnię, aby pokryć masłem i wlać masło do mieszanki mączki kukurydzianej, dobrze mieszając.
Wlać mieszankę mąki kukurydzianej do gorącej patelni.
Piec w 425 przez 30 minut lub do złotego koloru.