Chleb Kolendrowy

Chleb Kolendrowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur chleba, więc dać chleb kolendry spróbować. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1864 kalorie, 42g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną kolendrę, margarynę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szpinak Kolendra Szczypiorek Chleb, Paprikan i kolendra przetarte steki z salsą pomarańczowo-Kolendrową, oraz kolendra chutney, jak zrobić kolendra chutney dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże w ciepłym mleku w dużej misce. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem mąki uniwersalnej. Wymieszaj wystarczającą ilość mąki uniwersalnej, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniatać od 5 do 10 minut lub aż będzie gładka i elastyczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Umieścić w nasmarowanej misce; obrócić nasmarowaną stroną do góry. Przykryć i odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu około 1 godziny lub do podwojenia. Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Smar DNA i boki 2 patelnie Bochenek, 9x5x3 cali. Dziurkować ciasto; podzielić na pół. Kształt każdej połowy w bochenek, 8 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
5
Na patelniach ułożyć bochenki. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 40 do 45 minut lub aż podwójne.
6
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wytnij wzdłuż ukośnik w górnej części każdego bochenka.
8
Piec 35 do 40 minut lub aż bochenki są złotobrązowe i dźwięk puste po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; ostudzić. Przechowywać w plastikowej torbie lub hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn