Chleb kokosowy bananowy z wapienną glazurą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc daj kokosowy chleb bananowy z wapienną glazurą. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 198 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sody oczyszczonej, soli, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chleb Kokosowy Bananowy Z Wapienną Glazurą, Chleb kokosowy bananowy z wapienną glazurą, oraz Kokosowy chleb bananowy Mini babeczki z limonkową glazurą.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól, mieszając trzepaczką do połączenia.
W dużej misce umieścić granulowany cukier i masło; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego (około 1 minuty).
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Dodać banana, jogurt, rum i wanilię; ubijać do wymieszania.
Dodać mieszaninę mąki; beat z małą prędkością tylko do wilgotne. Wymieszać w 1/2 szklanki kokosa. Łyżka ciasto do 9 x 5-calowy Bochenek pan pokryte sprayu do gotowania; posypać 1 łyżka kokosa.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni.
Połączyć cukier puder z sokiem, mieszając trzepaczką; skropić ciepłym chlebem. Chłodny chleb całkowicie na stojaku drucianym.