Chleb Gruszkowy I

Chleb Gruszkowy I
Chleb gruszkowy I jest bezmleczne i wegetariańskie chleb. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 540 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. 159 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, oleju roślinnego, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chleb Gruszkowy, Chleb Gruszkowy, oraz Chleb Gruszkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Zrób studnię na środku miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
W osobnej misce połączyć olej, jajka, cukier, starte gruszki, pekan i wanilia. Dobrze się mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
GruszkaGruszka
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj do dobrze suchych składników. Mieszaj, aż się zwilży. Łyżka ciasto na 2 smarowane i mąki 8x5x3 calowe patelnie Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piec w nagrzanym piekarniku 325 stopni F (165 stopni C) przez godzinę i 15 minut. Schłodzić na stojaku drucianym przed wyjęciem z patelni bochenkowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn