Chleb Francuski Faszerowany Z Grilla

Chleb Francuski Faszerowany Z Grilla
Pieczywo Francuskie nadziewane z grilla wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 53 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Faszerowany Chleb Francuski, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Faszerowany Chleb Francuski.

Instrukcje

1
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Spryskaj 18-calowy kawałek folii o dużej wytrzymałości za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Pokroić bochenek chleba po przekątnej na 12 plastrów w ciągu 1/2 cala DNA bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bochenek ChlebaBochenek Chleba
3
Posmarować pesto po obu stronach plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Posypać plastry serem. Bezpiecznie owinąć Bochenek w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Grill chleb odkryte 5 do 6 cali od średniego ciepła o 10 minut, obracając raz, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn