Chleb Cztero-Ziołowy

Chleb Cztero-Ziołowy
Chleb cztero-ziołowy to lacto ovo vegetarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 2G tłuszczu i w sumie 115 kalorii. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga bazylii lub beztłuszczowego mleka w proszku, wody i szczypiorku. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Maszyna do chleba Herb and crunch chleb pszenny, Pieczenie chleba: chleb Fetanowy i ziołowy, oraz Maszyna Do Chleba Świeży Chleb Ziołowy.

Instrukcje

1
Na patelni do pieczenia chleba umieść wszystkie składniki w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie chleba. Wybierz kolor skórki i rozmiar bochenka, jeśli są dostępne.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Piec zgodnie ze wskazówkami Maszyny do chleba (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn