Chleb Czosnkowy

Chleb Czosnkowy
Chleb czosnkowy może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Za 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką szalotkę, ostry sos, sól i świeżo popękany pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Burgery z chleba czosnkowego Pepperoni (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawane na bułkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jajek dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj masło z czosnkiem, cebulą, parmezanem, natką pietruszki, ostrym sosem oraz solą i pieprzem do smaku. Rozgrzej brojlery ze stojakiem 4 cale od ciepła. Pokrój bagietkę poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ostry SosOstry Sos
BagietkaBagietka
ParmezanParmezan
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozłóż masło na obu połówkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Umieść na blasze i opiekaj pod brojlerem, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn