Chleb czekoladowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru chleba. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 496 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Więcej o zdrowym chlebie w pięć minut dziennie: czekoladowe Espresso chleb pełnoziarnisty, Maszyna Do Chleba Migdałowo-Czekoladowy Chleb, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. masło i mąka (
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, kakao, proszek do pieczenia i sól. Ubij w mleku, oleju, jajkach i wanilii przy średniej i niskiej prędkości za pomocą elektrycznego miksera do połączenia. Beat w czekoladzie i orzechów pekan. Łyżka ciasto równomiernie do przygotowanych patelni.
Piec, aż Drewniany pick wstawiony w centrum wyjdzie czysty, około 1 godziny do 1 godziny i 15 minut. Przykryj chleb folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego