Hamburgery jagnięce z fetą-ogórkiem Raita może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, mielonej jagnięciny, feta-ogórek raita i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Curry jagnięce hamburgery na chlebie naan z ogórkiem raita, Hamburgery Jagnięce Czosnkowo-Feta Z Sosem Ogórkowo-Jogurtowym, oraz Tandoori Noga Jagnięca Z Ogórkiem Raita dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj raitę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Raita
2
Połącz bulgur, pomidor i sok z cytryny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Bulgur
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Doprowadzić bulion do wrzenia i zalać mieszanką bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Bulion
4
Odstawić na 30 minut lub do wchłonięcia płynu.
5
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
6
Połącz mieszankę bulgur, jagnięcina, a następnie 6 składników w średniej misce. Mieszaninę jagnięcin podzielić równomiernie na 6 (1/2 cala) pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Umieść paszteciki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 4 do 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
8
Górna dolna połowa każdej bułki z liściem sałaty; dodać hamburgery. Łyżka feta-ogórek Raita równomiernie na hamburgery; wierzch z pozostałą połową bułki.