Chleb Brzoskwiniowy
Need a chleb bezmleczny i wegetariański? Chleb brzoskwiniowy może być niesamowity przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 31 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, soda oczyszczona, ekstrakt z wanilanu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb Brzoskwiniowy, Chleb Brzoskwiniowy, oraz Chleb brzoskwiniowy z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 8 x 4 calowe patelnie Bochenek.
W dużej misce, ubić jajka lekko. Zmiksować w cukrze, oleju i wanilii.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cynamon; wymieszaj, aby połączyć. Wymieszać z brzoskwiniami i orzechami.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec przez około 1 godzinę, lub aż tester włożony do środka wyjdzie czysty.