Chleb bezglutenowy Alison wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz gumę ksantanową, jajko, mąkę z brązowego ryżu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 237 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Chleb Słonecznikowy Bez Ziaren Bez Orzechów {Bez Cukru I Glutenu}, Zdrowy Chleb Z Cukinią Z Podwójną Czekoladą (Bez Orzechów + Wegańskie + Bezglutenowe!), oraz Kukurydza Bezglutenowe Słodkie Ziemniaki Łyżka Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl; naciśnij Start. Po pięciu minutach cyklu sprawdź konsystencję ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Chleba
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
W razie potrzeby dodać mąkę ryżową lub płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa
3
Gdy chleb jest gotowy, ostudzić przez 10 do 15 minut przed wyjęciem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki