Chleb Bananowy Bananowy
Chleb bananowy bananowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, mąki, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to chleb bananowy, jak zrobić chleb bananowy / szybki chleb bananowy, chleb bananowy bez jaj , jak zrobić wegański chleb bananowy, oraz Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali.
W dużej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól. W osobnej misce, śmietana razem masło i brązowy cukier. Wymieszaj jajka i tłuczone banany, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać mieszaninę bananów do mieszanki mąki; mieszać tylko do zwilżenia.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni bochenkowej.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 65 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Niech chleb ostygnie na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu.